Ring og få et godt tilbud på 29 25 85 47

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

1 + 2 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Hulmursisolering

Hulmursisolering til Fyn og trekantsområdet

Hulmursisolering er måske det bedste, du kan gøre for dit hjem. Det er nemt og koster helt sikkert mindre, end hvad du går og tror.

Mange af os fornyer ikke hjemmet, fordi vi er bange for, at det tager for lang tid, eller er for dyrt. Men du har vel haft lyst til at træde ind i et hjem, hvor der virkelig bare er rart at være? Ikke blot fordi indretningen gør dig tilpas, men fordi duften og følelsen er rar. Det føles næsten som, at du er udenfor. Sådan en følelse kan du opnå med hulmursisolering.

Med hulmursisolering kan du træde inde i et hjem, hvor du får en fornyet energi, fordi indeklimaet er godt. Varme gulve og et ordenligt indeklima er noget alle bør have. Og det kan du få – uden at det tager lang tid og er dyrt.  

Derfor skal du hulmursisolere

Dit hjem er det bedste sted at koble af. Men du kender det sikkert godt: Det trækker et sted fra. Gulvet føles koldt. Og radiatoren kører på fulde drøn. Du ved udmærket godt, at det er penge ud af vinduet. Men du gør det alligevel, fordi du som alle andre gerne vil koble af i dit hjem og slappe af, uden det trækker eller gulvet føles koldt. 

Hulmursisolering lader dig skrue nedfor radiatoren og spare penge. Men en mindre varmeregning er blot én af de mange fordele. Hvis du får hulmursisolering med Papiruld, kan du glæde dig over at have:

•    Bedre indeklima
•    Effektiv lydisolering
•    CO2 venlig isolering
•    Mindsket risiko for skimmel

Du kan selvfølgelig også glæde dig over, at du kan spare op til 6.000 kroner årligt, hvis du har et parcelhus på 120m² og 70m² hulmur. 

Hulmursisolering til Fyn, Fredericia, Middelfart, Vejle og Horsens

Fra vores hovedkontor i Middelfart kører vi ud til kunder på Fyn og i omegnen af Fredericia, Vejle og Horsens, hvor mange allerede har fået hulmursisolering.  

Det skader ikke at spørge

Du har god grund til at være optimistisk. Næste skridt er, at du beder om et isoleringstjek. Her kommer vi hjem til dig og undersøger mulighederne. Isoleringstjekket er helt gratis, og vi gør det i alle byer på Fyn og i omegnen af Fredericia, Vejle og Horsens.

Få et gratis isoleringstjek.

 

Se her hvordan hulmursisolering foregår: