Ring og få et godt tilbud på 29 25 85 47

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

5 + 8 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Loftisolering

Loftisolering til dig på Fyn og i Trekantområdet

Det må være betryggende at vide, at du hos Papiruld Fredericia får en isolatør, der dagligt foretager loftisolering i boliger på Fyn og byer som Vejle, Horsens, Middelfart og Fredericia. 

Hvis du er vild med at spare penge, så skal du høre godt efter nu. Og hvis du tror, at loftisolering er dyrt, skal du lytte ekstra godt efter. 

Først skal du vide, at loftisolering betaler sig. På få år kan du tjene penge på din investering. Det er ikke usandsynligt, at du med loftisolering kan spare op til 6.000 kroner årligt på varmeregningen. Derfor tjener du prisen på loftisolering hjem inden for få år. 

For det andet er isolering et must. Boliger i Danmark er særligt udsatte for skimmelsvamp, og det gør det ikke bedre, at du har et loft. For heroppe gemmer skimmelsvampen sig ofte. Som du ved, spreder skimmelsvamp sig hurtigt. Heldigvis er Papiruld velegnet til at sætte en stopper for både fugt og skimmel.

Er du blandt dem, der kan få loftisolering fra Papiruld Fredericia?

Vi er et team af dedikerede isolatører, som har specialiseret sig i isolering med Papiruld. Og du kan være helt sikker på kvaliteten, fordi vi er autoriseret isolatør for Papiruld Danmark A/S. Det er deres danskproduceret Papiruld, vi anvender.

Få loftisolering fra Papiruld Fredericia, hvis du bor på Fyn eller i omegnen af:

•    Fredericia
•    Vejle
•    Horsens

Fra vores hovedkontor i Middelfart kører vi gerne hjem til dig og får kigget på din nuværende loftisolering. 

Få et gratis isoleringstjek

Vil du vide, hvad det koster? Lad os komme forbi og lave en vurdering af din nuværende isolering. Vores certificeret isolatør vil give dig et estimat på besparelser, og du vil få et uforpligtende tilbud. 

Næste skridt: Få din nuværende isolering undersøgt.