Ring og få et godt tilbud på 29 25 85 47

Jeg vil gerne kontaktes

Vil du have et tilbud på isolering? Vi tager fat i dig hurtigst muligt.

3 + 9 =
Løs denne simple matematikopgave og indtast resultatet. Indtast f.eks. 4 hvis opgaven er 1+3.

Isolering af krybekælder

Isolering af krybekælder på Fyn og i Trekantsområdet

Krybekælderen er et godt sted at starte, hvis du leder efter et sted at spare på varmeregningen. Heldigvis for det, er isolering af krybekælder billigt og ligetil.

Kender du til glæden ved at varmt gulv? At gå rundt i dit hjem i bare fødder, uden at skulle gå med sutsko og tykke strømper? Mange ønsker sig et hjem, hvor de kan gøre netop det, men deres krybekælder sætter en stopper for det. I stedet står de med et koldt gulv og fødderne gemt væk under et tæppe.  

Det behøver ikke koste en bondegård at få et godt isoleret hjem. I sidste ende tjener du investeringen hjem. Isolering af krybekælder kan spare dig op til 8.000 kroner årligt. Så kan man altså tale om en god investering. 

Få et naturligt varmt hjem 

I dette øjeblik fyrer du for gråspurvene. Penge lige ud af vinduet. Men efter en dags arbejde kan vi forvandle dit hjem til et naturligt varmt hjem. For dig vil det betyde, at du kan vente med at skrue op for radiatoren til de koldeste dage i januar. 

Et naturligt varmt hjem har et godt indeklima, som man mærker øjeblikket, man træder indenfor. Der er noget ganske særligt ved et godt indeklima. Du kan dufte det og mærke det helt ned i maven. Man siger faktisk, at et godt indeklima giver energi. 


Isolering af krybekælder på Fyn og i omegnen af Fredericia, Middelfart, Vejle og Horsens

Hvis du bor i en af ovenstående byer, kan du få glæde af vores service. Fra vores hovedkontor i Middelfart kører vi dagligt Fyn og Trekantsområdet tyndt for at komme ud til vore kunder. 

Sådan får du en god pris

Start med et isoleringstjek. Her undersøger vi din nuværende isolering, og du får et bud på, hvor meget du kan spare årligt. Du får også et uforpligtende tilbud. 

Få et gratis isoleringstjek.

Se her hvordan vi isolerer en krybekælder med Papiruld: